Favoriete bridge-links

Over bridge is bijzonder veel op het internet te vinden. Hier staat een aantal verwijzingen naar plaatsen die voor een amateur en gezelligheidspeler van belang kunnen zijn. Er zijn diverse categorieën. De meeste sites worden geopend in een nieuw window, om frames in frames te vermijden.

Officieel

Nederlandse Bridgebond
District Delft
District Delft (alternatief)
Bridgeclub Lansingerland
District Midden-Brabant
Bridgeclub Theseus

Persoonlijke sites

Ina
Louise

Bridge on line

Microsoft Bridge Warm aanbevolen gratis site waar men gezellig nieuwe bridgers kan ontmoeten en waar men naar hartelust kan spelen. Men kiest zelf een zonenaam. Bij de eerste keer moet er (automatisch) wat software worden geladen.
Sinds enige tijd is deze site gekoppeld aan BBO (zie hieronder).
Bridgebase online Gratis, internationale site waarop men ook kan spelen. De site is vooral aantrekkelijk omdat er regelmatig per vugraph on line verslag wordt gedaan van wereldwijde bridge-evenementen. Ook worden er bridgelessen gegeven, zijn er bridgepuzzels, en noem maar op.
Het is mogelijk te spelen met en zonder het laden van software.
Paul Vermaseren speelt hier onder de naam 00ruiten7.
Stepbridge Nederlandstalige site waarop men bridge kan spelen. Wel moet ervoor worden betaald! Sommigen houden hier niet zo van omdat er velen zijn die met hun doorgeschoten fanatisme niet altijd aardig zijn. Men kan er wel Nederlandse coryfeëen ontmoeten omdat die een gratis abonnement is aangeboden.
Zoals bij al deze sites, moet men software laden.

Informationeel

Bridgebase Nederlands Nederlandse introductie van Bridge Base
SuitPlay Hier kan men een programma vinden om uw afspel aanzienlijk te verbeteren. Het programma geeft u namelijk de gelegenheid om uit te zoeken hoe u een kleur optimaal kunt behandelen. Een must voor iedereen die een beetje behoorlijk wil leren spelen.

Laatste wijziging: